Ana sayfa Haberler

Yabancı bankalar reform temettüsünü alacak

Sertifika
iyi kalite Dış mekan mobilyaları dokuma satış için
iyi kalite Dış mekan mobilyaları dokuma satış için
Müşteri yorumları
Elastik dokumalar iyi kalitede ve ekibiniz çok profesyonel, bana sabırla üretim öncesi her ayrıntıyı sorun. Bu tedarikçiyi bulduğumuz için çok şanslıyız.

—— Vinay

Ben sohbet şimdi
şirket Haberler
Yabancı bankalar reform temettüsünü alacak
Yabancı bankalar reform temettüsünü alacak
Bir banka memuru, 2 Ağustos 2018 tarihinde Shanxi eyaleti, Taiyuan'da yuan ve ABD doları notlarını sayar. [Fotoğraf / VCG]

Citibank (China) Co. Ltd. genel başkan yardımcısı Pei Yigen, Çin’in finans sektörünün daha da açılması konusunda "çok aktif ve ciddi" olduğunu ve bunun ülke’deki yabancı bankalara devasa iş fırsatları getireceğini söyledi.

“Tamamen sahip olunan yan kuruluşlara ve ortak girişim bankalarına ek olarak, yabancı bankaların Çin'de şube açmasına izin veren politikalarla karşılaştırıldığında ya da Çin finansal kurumlarında yabancı mülkiyete ilişkin kapakların kaldırılmasıyla, iş kapsamını genişleten politikalara daha fazla dikkat ediyoruz. Yabancı bankalardan "dedi.

Citi China, Haziran ayında Çin Vadeli İşlem Piyasası'ndan, Çin vadeli işlem piyasasındaki müşterisinin vadeli işlem marjı emanet bankası olarak görev yapması için lisans aldı.

Citi hazine ve ticaret çözümlerinin genel müdürü ve ülke başkanı olan Pei, "Bu tür bir lisans, banka dışı finansal kurumlar için temel hizmetler sunmamızı sağlıyor. Bu türden daha fazla lisans alabilmeyi umuyoruz" dedi. Çin'de.

“Ayrıca, Çin'deki meslektaşlarımızla birlikte finansal inovasyonu teşvik eden pilot programlara daha fazla katılmayı dört gözle bekliyoruz. Çin’in pilot programları aracılığıyla ülkemize yurtdışındaki ileri deneyimlerimizi tanıtmak için Çin’in reform ve açılış fırsatını değerlendirmeyi umuyoruz. Reel ekonomiye fayda sağlamak ve Çin'in finansal piyasalarının gelişmesinde önemli bir rol oynamak ”dedi.

McKinsey Çin'in genel ortağı Joe Ngai, finansal sisteme daha fazla yabancı katılımın kolaylaştırılması ve yabancı finansal kurumlar için düz bir oyun alanı yaratılmasıyla Çin'in sermaye piyasalarının daha hızlı ve daha sağlıklı gelişeceğini söyledi.

"Kuşkusuz Çin mali kurumları ve Çin'in sermaye piyasaları son on yılda uzun bir yol kat etti. Bununla birlikte, Çin'in ekonomik büyümesi göz önüne alındığında, Çin mali piyasaları ve kurumlarının yatırımcılarla ihracatçılar arasındaki sermayeyi etkin bir şekilde tahsis etmek için gelişimlerini hızlandırmaları yönünde artan bir ihtiyaç var. uygun risk yönetimi, "dedi Ngai.

Çin'de daha fazla ticari büyüme sürücüsü aramanın yanı sıra, yabancı bankalar da yurtdışındaki Çinli şirketlerle iş yapmak için daha fazla fırsat gözetmektedir, çünkü artan sayıda firma, özellikle Kemer ve Yol Girişimi'ne katılan ekonomilerde küresel ayak izlerini genişletmektedir.

Çinli şirketlerin küresel genişlemesine daha güçlü destek vermek için Citi, 100'den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan bir ağa dayanan hazine ve ticaret çözümlerini geliştiriyor.

İyi nakit yönetimi ve ticari finansman ürünleri sunmaya önem veren Citi, kurumsal müşterilerine verimliliği artırma ve işletme maliyetlerini düşürme konusunda yardımcı olmayı hedefliyor. İşlerini yurtdışında ölçeklendirmeye başlayanlar için banka, nakit yönetimi, ödeme ve uzlaşma ile birlikte kurumsal iş geliştirme sürecinin daha önceki aşamalarında sunulan danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra merkezi döviz ve döviz fonları yönetimi hizmeti de sunmaktadır.

Pei, Çin'in finans sektörünün faiz oranlarının serbestleştirilmesi, dövizlerin serbestleştirilmesi ve sermaye hesabının kademeli olarak açılmasıyla yansıtılan sürekli reformlar aşamasına girdiğini belirtti. Dünyanın en büyük ikinci ekonomisini destekleyecek kadar esnek ve verimli bir finansal sistem gerektiriyor.

“Bankalar artık faiz gelirleri ile borç verenlerine ödenen faiz miktarı arasındaki farka güvenemezler. Bu arada, düzenleyici finansal hizmetlerdeki inovasyonu teşvik edecektir. Sonuç olarak, müşterilerimizle olan bağlantıları güçlendirmek için bu değişiklikleri benimsemeliyiz. "dedi.

Ayrıca, ticari bankalar da Çin'in yeni ekonomisindeki büyümenin yönlendirdiği gelişmekte olan şirketlere hizmet etmekte zorlanıyor. Bu firmaların taleplerine hızla cevap verebilmek için Citi, bankanın teknoloji platformunu kullanarak, yurtdışı pazarlarla yakın entegrasyonuna dayalı olarak özelleştirilmiş ürünler sunmak için özel bir ekip oluşturdu.

Pub Zaman : 2019-01-12 15:19:01 >> haber listesi
İletişim bilgileri
NOVA(CHINA) INDUSTRY CO.,LIMITED

İlgili kişi: Mr. Salim Zhan

Tel: 86--13365976787

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)